O NAMA

Firma G-M&M d.o.o. osnovana je 1973 godine u Grosuplju kao firma Black&Decker Jugoslavija.Proizvodnja je započela na 3.400 m2,sa 34 zaposlena. Neprestanim razvojem brzo smo rasli i danas se proizvodnja odvija na čak 6.400 m2. Na tržištu Bosne i Hercegovine putem vlastitog Predstavništva poslujemo od 1997 godine.

Podijeljeni smo na 2 sektora – proizvodni i prodajni sektor. Trenutno zapošaljavamo 58 djelatnika na lokaciji u Grosuplju, te svakodnevno širimo naš tim ljudima koji nam donose nova znanja i sposobnosti. U Bosni i Hercegovini imamo vrlo razvijenu mrežu dugogodišnjih ugovornih partnera, kao i odličnu pokrivenost ovlaštenim i stručnim serviserima na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Naša vizija je ostati stabilna firma sa jačanjem proizvodnog sektora i sa širenjem prodajne mreže uz pomoć novih kvalitetnih poslovnih partnera, a cilj nam je nastaviti dosadašnji rast prodaje na području električnih alata, ručnih alata i pribora. Firma G-M&M d.o.o. želi nastaviti održavati prijateljski odnos sa poslovnim partnerima, kao i sa svojim djelatnicima.

Proizvodni sektor posluje sa mnoštvom svjetskih kompanija, kao npr. :

Black+Decker

DeWALT

Brunswick

Exact

Bosch

Wurth

Rems

Trend

i mnogi drugi

Zajedno sa našim vjernim kupcima mi dizajniramo, unapređujemo i proizvodimo alate, te se u potpunosti brinemo za kvalitetu proizvoda.

Trudimo se biti pouzdan partner, što i dokazuje naš stalni rast u proizvodnom sektoru.

Prodajni sektor je ekskluzivni zastupnik za robne marke Black+Decker, DeWALT i Stanley.

Poslujemo u sljedećim državama: Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Crna Gora , Kosovo

Naš glavni cilj je zadovoljan kupac sa pravim alatom u rukama, a naš uspjeh činjenica da nam se zadovoljni kupci svakodnevno vraćaju.

Pretraži proizvode po kategorijiPREUZMITE NAŠE
AKCIJSKE LETKE
OVDJE!